Usluge

Korišćenje LED displey „oglašavanja u pokretu“ označava potpuno novu fazu razvoja u oblasti OOH (spoljnog) i digitalnog oglašavanja u Srbiji. LED ekran na vozilu prestavlja nov integrisan medij, koji klijentima pruža mogućnost plasiranja velikog broja informacija o proizvodima i uslugama krajnjim korisnicima, neposredno pred kupovinu. Istraživanja pokazuju da su „pokretne reklamne poruke“ osam puta privlačnije ljudskom oku, od statičnih oglasa. Vozilo LEDmedie poseduje audio sistem koji kvalitetno prenosi i zvučni deo (oglasne) poruke, i na taj način doprinosi punom efektu.

JEDINSTVENOST

Ova nova vrsta spoljnog oglašavanja jedinstvena je na našem tržištu. Vozilo sa LED ekranom inspiriše i nadahnjuje potrošače svojim inovativnim i interaktivnim pristupom, i definitivno će privući pogled svakoga ko se nađe u blizini. Multimedijalne „reklame u pokretu“ veoma efektno privlače pažnju potrošača, delujući tako da oni samo jednim treptajem oka primaju jasnu poruku, ostavljajući trajno (svesno i podsvesno) sećanje na nju.

FLEKSIBILNOST

Budući da se novi promotivni spotovi mogu brzo i lako smenjivati čak i dok je vozilo u pokretu, LEDmedia vam omogućava višestruko oglašavanje jednog klijenta na istom mediju.

FOKUS

Kompanija ili brend koji se oglašavaju na vozilu sa LED ekranom definitivno neće imati konkurenciju u trenutku kada se njihova reklama emituje. Ovo je prilika da kompanija pošalje jasnu i direktnu poruku ciljnoj grupi, a da im u tom trenutku pažnja bude usmerena samo na njih i njihovu uslugu ili proizvod.

SPECIJALNI EFEKTI

Naši grafički dizajneri mogu dodavati posebne specijalne efekte vašoj „reklami u pokretu“ kako bi ona bila što atraktivnija i privlačnija. Istraživanja pokazuju da 3D dizajn praćen audio efektima definitivno prodaje.

CENA

„Oglašavanje u pokretu“ veoma je povoljno s obzirom na to da na dnevnom nivou vašu reklamu vidi više desetina hiljada ljudi. Ovaj način oglašavanja u startu je jeftiniji od TV i radio oglašavanja, ali i statičnih bilborda. Za minimalan iznos uloženih sredstava, vaša oglasna poruka bez sumnje dolazi do unapred definisane ciljne grupe, na jedinstven i mnogo efektniji način. Zatražite našu ponudu!

Kompanija LEDmedia fokusirana je na rezultat i klijentima nudimo realne i lako dokazive efekte našeg rada. To konkretno znači da se naš rad pretvara u broj osoba koje su zainteresovane za vaš proizvod ili uslugu, ali i rast profita kroz povećanje prodaje proizvoda ili usluga.

Login

Lost your password?