Crveni kamion oduševio Novosađane!

13. фебруара 2014. Administrator Nekategorizovano , , , , , , , , , , , , , , , ,

Crveni kamion sa LED ekranom prošao je juče ulicama Novog Sada i privukao pažnju velikog broja građana. U pitanju je kompanija LEDmedia, koja je unela novinu na naše tržište u oblasti outdoora, nudeći svojim klijentima uslugu „oglašavanja u pokretu“ kroz jedinstven spoj ideje i tehnologije.

„LED ekran na vozilu prestavlja nov integrisan medij, koji klijentima pruža mogućnost plasiranja velikog broja informacija o proizvodima i uslugama krajnjim korisnicima, neposredno pred kupovinu“, rekao je za Marketing mrežu Zoran Vuletić, vlasnik i direktor kompanije LEDmedia. On je dodao da je cilj njegove kompanije da klijentima iz profitnog i neprofitnog sektora omoguće da unaprede svoju komunikaciju i prodaju kroz primenu LED digitalnog oglašavanja, i time pomognu u ostvarivanju njihovih poslovnih ciljeva. Prema njegovim rečima, ova nova vrsta spoljnog oglašavanja jedinstvena je na našem tržištu i potpuno je fokusirana na rezultate.

„Znamo koliki je danas izazov, u velikom broju različitih ponuda i informacija, biti jedinstven, primećen, a pre svega čvrsto se pozicionirati na tržištu. Kompanija ili brend koji se oglašavaju na vozilu sa LED ekranom definitivno neće imati konkurenciju u trenutku kada se njihova reklama emituje. Ovo je prilika da kompanija pošalje jasnu i direktnu poruku ciljnoj grupi, a da im u tom trenutku pažnja bude usmerena samo na njih i njihovu uslugu ili proizvod“, objasnio je Vuletić.

Multimedijalne „reklame u pokretu“ veoma efektno privlače pažnju potrošača, a istraživanja pokazuju da su „pokretne oglasne poruke“ osam puta privlačnije ljudskom oku, od statičnih oglasa.

Želite da vaš oglas vidi što veći broj ljudi, a niste sigurni kom mediju i koliki procenat budžeta za oglašavanje poveriti? Po svemu sudeći, inovativno „oglašavanje u pokretu“ ni u kom slučaju nije uzaludno utrošen novac!

Tekst prvobitno objavljen na portalu Marketing mreža.

Login

Lost your password?